StartpaginaZanglesDoor wie

Hallo, ik ben Antoinette Verhagen en ben docent van het Klanklokaal.

Vanaf 1996 mag ik mijzelf zangdocent noemen. Mijn studie heb ik onder andere gedaan bij Meinard Kraak, Maria Acda (die mij naar mijn eindexamen begeleid heeft), Luciënne Bouwman en Irene Maessen.
Naast de conservatorium / HBO opleiding zang, ben ik muziek therapeut (Middeloo), onderwijzeres en ben ik bevoegd om op middelbare scholen les te verzorgen. Regelmatig school ik mijzelf bij (cursussen b.v. CVT, improvisatie, bewegingsimprovisatie, power zingen / Belten).

Ik ging zangles nemen omdat het bloed kroop waar het niet gaan kon. Veel gezongen dus, kinderkoren, solo uitvoeringen, in kamerkoor en in pop-formatie. Bovenal is lesgeven en vooral muziek, mijn passie.

In het verleden heb ik zangles gegeven op muziekscholen o.a. in Zaltbommel. Sinds 2006 ben ik actief in Klanklokaal-zang. Naast zanglessen geven, dirigeer ik het vrouwen ensemble LADYMIX. We geven per jaar een aantal uitvoeringen, wat varieert van straatconcertjes en huiskamerbijeenkomsten tot uitvoeringen b.v. op Kasteel Amersoyen en op de Parade (Winterparadijs) en Sint-Jansdag in Den Bosch.